Plaats:
Hilversum
Restaurant:
Oh Lobo
Mevrouw is jarig en hoe kan
je dat beter vieren dan met een heerlijk etentje buiten de deur. Via een
vriendin krijgen we de tip om restaurant Oh Lobo te checken en zeg nou zelf:
wat is er beter dan mond tot mond reclame? Even wat voorkennis opdoen via de
site en dan hup de auto in, want we hebben trek! De site ziet er overzichtelijk
en fris uit, daarnaast zien we een super leuke kaart. Smaakvolle gerechtjes en
voor een ieder wat wils.
Oh Lobo is een tapas
restaurant en ligt midden in het centrum van Hilversum. Meneer en Mevrouw lopen
naar binnen en wat ons opvalt is de inrichting. Stijlvol, strak en velen houten
elementen wat je gelijk doet voelen alsof je thuis bent. We krijgen een
sfeervol tafeltje achterin de zaak en ons geluk wil dat we zo de keuken in
kunnen kijken. Eerst krijgen we de uitleg hoe Oh Lobo werkt. Het is een “all
you can eat” restaurant. Je betaalt een vast bedrag (€ 21,50) per persoon en
kan kiezen uit veertien verschillende samengestelde planken. Een plank is voor
minimaal 2 personen. Op die planken liggen verschillende gerechtjes, zodat je
veel kan proeven van wat de keuken te bieden heeft.

Plank
“Fish it is” & een plank “Vleesch-visch worden besteld. Op de plank “Fish
it is” vind je de volgende gerechtjes: Oosters gemarineerde zalm, Gamba’s in
chiliroomsaus, Calamaris, Salade niÇoise en Gamba
risottoballetjes. Ook deze planken zijn mooi en simpel opgemaakt en het
gerechtje Oosterse gemarineerde zalm smaakt echt heerlijk! Daarin tegen valt de
makreel helaas vies tegen, die was wel heel erg droog en niet romig zoals die
hoort te zijn.
Naast
het gezellig praten, eten en drinken met elkaar pakken we ook de kans om even
de keuken te bespioneren. Ondanks dat het eten heerlijk is, zie ik toch jammer genoeg
vette minpunten. Waarom nou toch? Helaas toch niet al het hout is van
timmerhout... Waarom loopt het keuken personeel in trainingsbroeken en op
gympies? Waar zijn die koksbroeken, veiligheidswerkschoenen en mutsjes? (hoop
dat ze dit snel veranderen)
Tijd
voor de dessertplank “Toeti va bene” Creme brulee, Pannacotta, huisgemaakte
dadeltaart en Vanille-ijs met chocoladesaus. Wauw die dadeltaart is echt goed!
Aan tafel barst de discussie los over de Creme brulee en de Pannacotta, wel of
niet zelfgemaakt en wel of niet goed van smaak? Meneer vond hem iets te melkachtig
en Mevrouw had niet de Creme brulee en een Pannacotta op 1 plank gedaan, maar
een ander item zoals bijvoorbeeld een vruchtenbavaroise, omdat Creme
brulee en Pannacotta allebei vanilleachtig
zijn. Meneer & Mevrouw vonden dat het dessert iets meer aandacht had mogen
hebben.
Eind conclusie: ze hebben de plank niet mis
geslagen bij Oh Lobo!
Met
maar een paar aandachtspuntjes, heb je in dit restaurant echt een heerlijke en
gezellige avond.
Meneer
en Mevrouw gaan terug naar hun houten hutje en branden daar gezellig nog even
de houtkachel, omdat Mevrouw daar zo van houd.
www.ohlobo.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten